twitter facebook instagram bloglovin tumblr google plus pinterest youtube

15 August 2014

Why I'm doing my exchange in New Zealand?

2 comments:

 1. Oliks sulla noin hyvä enkku jo sillon ku lähit vaihtoon? Katoin tota videoo sillee wooow en ite pystyis mitenkää puhumaan noin hyvin varsinkaa jollain videolla :D
  Ja btw rakastan sun blogia, käyn aika välillä kurkkimassa mitä tänne kirjottelet koska oon nyt iteki suunnittelemassa vaihtoon lähtöä sinne Australiaan tai Uuteen seelantiin (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos ihan hirmusesti tästä ihanasta kommentista :) Kuten tuossa videolla sanoinkin, olen aina tosi innoissani kun saan kommenttia.
   Englannin puhuminen on parantunut tosi paljon, vaikka olinkin kohtalaisen hyvä jo ennen vaihtoa. Suomessa on kuitenkin tosi vaikeaa päästä eroon siitä ärsyttävästä ralliaksentista. Kun englantia käyttää jokapäiväisenä kielenä, se rupeaa syrjäyttämään suomea, jonka seurauksena ei tarvitse joka sanaa kääntää toiselle kielelle pääkopassa. Jostain joskus luin, että kun alkaa unet näkemään tietyllä kielellä {omassa tapauksessani englanniksi} tarkoittaa se, että on kielen sisäistänyt. Voit varmasti kuvitella kuinka onnellinen olin, kun ensimmäistä kertaa tajusin nähneeni unen englanniksi!
   Australia ja Uusi-Seelanti ovat aivan mielettömiä paikkoja! Paljon tsemppiä sulle, toivottavasti pääset tänne :)

   Delete

blogger template