twitter facebook instagram bloglovin tumblr google plus pinterest youtube

18 February 2013

holahola Kanaria

Nyt sitten vihdoin täällä Gran Canarialla! Salobre Golf on paikan nimi ja meillä täällä siis vuokra-asunto (iiiiso villa) :D Aamulla herätys soi jossain 4am maissa, mutta mähän kiitettävänä aamuvirkkuna viis veisasin ja jatkoin unia - kunnes huudettiin, että taksi on pihassa 20min päästä. Äkkiä vaan vaatteet päälle, meikit naamaan ja viimeiset tavarat matkalaukkuun. Koneeseen päästiin 7am Suomen aikaa. Mä olin varautunut 4h lentoon, mutta 3h:n jälkeen tuli ilmoitus, että puolivälissä ollaan - siis mitä? Olikin sitten 6h lento, jonka kulutin japanilaisten ristikoiden, kännykän ja nukkumisen parissa. Oli mulla muutama lehtikin, jotka sitte selaisin pariinki otteeseen läpi.

Sitten viimein laskeuduttiin pikemminkin ruskealta kuulta näyttävälle Gran Canarian saarelle. Ihana lämpö ja aurinko toivotti heti tervetulleeksi etelään. Me oltiin jo kotoa käsin vuokrattu auto, joka me sitten "noudettiin" ja lähdettiin ajamaan maspalomasin läpi kohti Melonerasia. Pikkusen säätämisen jälkeen saatiin avaimet taloon jne.

Tutkittiin siskon kanssa talo kokonaan läpi ja valkattiin huoneet (, koska sieelä oli 3 makkaria). Vaihoin uikkarit ja kävin pulahtamassa siinä pihalla olevassa altaassa. Ah, miten ihanan lämmintä vettä olikaan! Loikoilin vielä päälle tunnin verran auringossa, mutta vielä ei hirveesti merkkejä rusketuksesta näy.. Illemmalla käytiin sitte siinä Maspalomasin keskustassa syömässä illallista. Ite söin aivan mielettömän hyvän pihvin katkarapujen ja herkkusienten kera. Huomenna suunnitelmissa kauppareissu ostoskeskuksiin + uimista + auringon ottoa!

No comments:

Post a Comment

blogger template