twitter facebook instagram bloglovin tumblr google plus pinterest youtube

23 February 2013

shoppailua, aurinkoa ja palanut iho

Noniin. Mulle tuli joku äkkipikainen kyllästyminen siihen vanhaan ulkoasuun ja päätinki sitte laittaa vähän pakkaa uusiks. Ite tykkään tästä nyt, ainakin kivempi kuin se edellinen. :D Mielipiteitä?

Keskiviikkona loikoiltiin taasen talolla. Luin siinä samalla ja tajusin näköjään liian myöhään, et olin unohtanu aurinkorasvan! Tässä nyt sitte jalat ollu kohta kolme päivää punaset - hyvin menee ;) No, mentiin iltapäivällä taas käymään Atlanticossa, koska mun siskolla oli sinne joku älytön hinku. Reissusta oli itelleniki hyötyä, koska löysin vihdoin ja viimein kuoren mun kännykkään :DD Tohon Samsun Galaxy S/S plus:an ei vaa kertakaikkiaan meinaa millään löytyä mitään :( Nyt valkkasin kuitenki tollasen brittilippukuoren, koska kesällä on sinne lähtö. En yhtää joo ajatellu turistisoida.. Atlanticon Claire's:sta löysin kans tollasen kivan sormussetin. Sormuksia mulla ei ole oikeastaan yhtään, joten tuli ihan tarpeeseen. Toisessa sormuksessa on riippuva sydän ja toisessa lukee Love Laugh Dream. Tyksin ite tosi paljon <3

Torstaiaamuna, joskus kymmenen maissa, lähettiin läheiselle karting-radalle. Oon ollu joskus pienempänäki tuol ajamassa, joten oli tosi nostalginen keikka. Ajaminen oli taas yhtä hauskaa kuin aina. Mä tykkään ite hirveesti ajaa mikroautoilla varsinki ulkomailla, koska voi vaa mennä shortseissa ym. kun taas Suomes on ne haalarihöskät. Joka tapauksessa kivaa oli :)

Tän karting-reissun jälkeen käytiin kattomas yhes satamassa jotain ravintoloita illaks, mut eihän me mitään löydetty. Hienoja paatteja ja miljoona-asuntoja siellä oliki sitten senki edestä. Meidän talon läheisestä Sparista nappasin sitte ihan uuden tuttavuuden: Clipper-limpparin. Oli muuten aikas hyvää, ainaki toi mansikan makunen. :)

Iltapäivällä mulle tuli hirvee himo lähtee käveleen ja lähinki sitte iskän mukaan golfkentälle. Mä oon harrastanu/harrastan jonki verran golfia - greencard löytyy. Nyt en oo ainakaa vuoteen kunnolla pelannu, joten oli ihan hauskaa kokeilla taas vaihteeks tota lyömistä, josko osuisin palloonki :D Löin sitte rangella muutaman pallon ja ihan hyvinhän ne lensi. Kenttä itessään oli kyl aivan mahtava! Oisin halunnu viel päästä ajaan golfautolla, mut me käveltiin.

Torstai iltana lähettiinki sitten kävellen ravintolaan. Oli sellanen reilu kilsan matka, mut mukavasti kuitenki meni. Mä söin jotain meriahventa ja vihreetä risottoa. Oli itseasiassa ihan hyvää :) Pääsin taas pukeutuun ja valkkasinki aika osuvasti tälle illalle mun Guessin lohenpunasen mekon, sillä se matchas aikas hyvin ravintolan väreihin :P


Eilen (pe) me käytiin iltpäivällä Maspalmasissa, Farossa ostoksilla. Löysin mun yhelle kaverille kivan sormuksen ja siihen jäikin sitte mun ostokset. Paitsi, että me sitten löydettiin jostain egyptiläisestä likkeestä, olisko ollu Blane de Nil, tollasen aivan superihanan valkosen egyptinpuuvillasen mekon. Rakastuin tohon ihan heti ja onneks sitte sain sen :)

No comments:

Post a Comment

blogger template