twitter facebook instagram bloglovin tumblr google plus pinterest youtube

16 March 2013

laadukasta viikonlopun kulutusta

Koulua lauantaina - vitsi kui jees. Näin siis tänään korvattiin joku joulua edeltävä lomapäivä. Ihan kiva päivä oli, mitä nyt mulla aamulla klo 8-10 lisämatikkaa ja viel 11-12 normimatikkaa. Siinä välissä oli joku sumopukuviesti. Itse en osallistunu, mut haukahan niit oli kattoa. Lopuks oli viel katukorisfinaalit ja sit kotiin. Ihanaa kun vihdoin alko tää viikonloppuki. Mulla oli viimeviikolla liikaa (lue: kaksi) koetta: YH ja kemman rästikoe. Ihan hienosti meni, mutten olis jaksanu treenaa puolikuntosena enää yhteenkää kokeeseen.


Tänään kävin sitte pitkästä aikaa Metsiksessä Mammuttia kattomassa. Kävin ridailee "maastossa" aluks ehkä 15min koska sää oli mitä upein. Mammutti ei vaa oikeen tykänny metsänharventajakonehöskästä ja pomppi tiellä sinne sun tänne. Tieltä me käännyttiin sellaselle reitille, joka menee peltojen poikki. Otin vähän ravia ja sitte laukkaa. En vaa tajuu, se fiilis on aina niiin mahtava kun laukkaa ulkona - mä vaan rakastan sitä. Mun ei tartte lähtee ees maastoon vaan ihan ketälläkin laukkaaminen riittää. Oon sinänsä kai tosi klassinen persoona, et haen joka tilanteesta sellasta elokuvafiilistä..

Menin alkumaastojen jälkeen maneesiin. Osuin taas hyvää aikaan, koska paikka oli melkeinpä tyhjä. Kävelin melko pitkään ennen kuin alotin treenaamisen. Mentiin pohkeenväistöjä ja avoja. Otin sitte.ravissa reilusti lisäksiä ja kaarevia uria ja sain tamman menemään ihan nätin näkösesti. Kun ravit onnistu hyvin otin laukkaa. Oikeassa suunnassa onnistu tosi hyvin, mutta vasempaan kierrokseen oli vähän hankaluuksia. En meinannu saada Mammuttia millään kuolaimelle saati sitten muotoon. Lopulta sekin sitten onnistu ja otin loppuverkat.
Tallissa tuli ongelmia vaan mössöjen kanssa, koska leseet oli vaihtunu nappuloista jauhoiks, enkä sitte tietenkää tajunnu, että tavarahan on ihan samaa joka tapauksessa :D

No comments:

Post a Comment

blogger template