twitter facebook instagram bloglovin tumblr google plus pinterest youtube

27 September 2013

mustavalkoista ja lukiota

Rupeen rääkkäämään itteäni Windows Liven elokuvatyökalulla. Arvatkaa vaan tuleeko mitään? Sain mitä mahtavimman energiabuustin aamupäiväisen avancerad svenska prov:n jälkeen, joten päätinpä tulla raapustelemaan vähän livepostausta (kirjotan samalla kun teen, nerokasta :D)

Kohta lähden ulos kuvaamaan, nyt ensiksi muokkailen vähän kuvia teille ja yritän tosissaan tehdä videopläjäystä.


Ei tullu tappelusta mitään... ette saa videoo :( Kuvia kuitenkin lähden kohta ottamaan. Muutaman otinkin jo junassa tänään :)


Ensimmäinen koeviikko on alkanut ihan mukavissa tunnelmissa, matikkaa ja ruotsia päntäten. Nyt viikonloppuna vuorossa olisi englanti ja kemia. Maanantaina meillä on 15 minuutin musiikin koe, koska suoritetaan soivana = soitetaan PMMP:n Lautturi. Tiistaina englanti, keskiviikkona kemia ja sokerina pohjalla torstainen äikän essee. Perjantaita viettelen vapauden merkeissä mitä luultavimmin Helsingissä kaverin kanssa.


Mustavalkoisuus on nyt in, koska sain hirveen taistelun jälkeen itseni valokuvauskurssille. Kyseessä ei olekaan ihan tavallinen digikuvaus vaan filmikuvaus! Tämä tietenkin tarkoittaa mustavalkokuvausta filmi- sekä digikameroilla. Oon niin innoissani siitä, että oli pakko ruveta treenaamaan heti!

2 comments:

  1. Tuo Windows liven elokuvatyökalu on kyllä niin onneton.. Ei sen kanssa saa aikaseks mitään muuta kuin oman pään räjähtämisen.. Kivoja kuvia! :)

    ReplyDelete

blogger template