twitter facebook instagram bloglovin tumblr google plus pinterest youtube

2 February 2014

kesäsuunnitelmia


Hei taas. Olen todella iloinen ja tyytyväinen, kun olen saanut pysyttyä tavoitteessani jo tähänkin asti. Kyllä, jokaikinen viikko on tullut bloggailtua! Tässä viikolla sain jonkinmoisen inspiraation purkauksen ja sain kuin sainkin toteutettua uutta ulkoasua. Tietenkään tämä ei ole vielä sitä luvattua koodaamista, mutta aluksi ihan tarpeeksi kattava. Otsikon kanssa tappelin muutama ilta takaperin muutaman tunninkin, kun ei se millään meinannut näyttää hyvältä. Lopulta yrityksen ja erehdyksen kautta pääsin tällaiseen lopputulokseen, enkä voisi olla tyytyväisempi a) koska sain jotain tehtyä b) koska se mitä tein on hienon näköinen)

Hello again. I am really really happy because I have stuck in my resolutions for a month already. Yes, I have posted every single week during January. I got some kind of explosion of inspiration last week. And now, as you can see, I have made a new layout on my own. I'm quite proud of myself even I probably shouldn't be that proud. Still I'm pretty glad, actually couldn't be more glad because a) I started AND finished something, and b) I finished something and it looks great.


Nyt on Suomessa vihdoin talvi, jota odotettiin kyllä ihan urakalla. Koska olen kesäihminen, olen itse jo ihan melkein täynnä tätä talvea. Sitten taas suunnitelmallisena ihmisenä tartuin tuumasta toimeen ja aloin jo miettiä, mitä kaikkea kesällä haluaisin tehdä. Ulkona on hirveä lumimyrsky (ei oikeastaan), mutta se ei kesäintoilua lannista!

Now it's winter here in Finland, finally. Because I'm a summer person, I'm quite sick of it already, the coldness I mean. And because I'm systematic person, I've already started to plan my summer. There's nearly a snow storm (not really) outside, but that doesn't discourage my summer enthusiasm.

4 comments:

 1. Voi kuin rohkeesti puhut enkkua! Keep up the good work:)

  Mulla ois sulle haaste!
  http://kaisamarian.blogspot.fi/2014/02/paivan-tunnelmia-kuvina-haaste.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiva kuulla vähän palautetta :) Tuon haasteen oonki tehnyt jo kerran tai pari, mutta eiköhän vielä yksi päivitetty versio mahdu mukaan.

   Delete
 2. It does look very nice. Good luck on keeping yourself on track with blogging.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Kendra! I'm definitely gonna try :)

   Delete

blogger template