twitter facebook instagram bloglovin tumblr google plus pinterest youtube

15 January 2013

ranska on vaikeaa

Jotenki meni viikonloppuna taas unitymi nii sekasin, ettei sitte tullukkaa nukuttua su-ma yönä kun 5 tuntii. Pikkasen väsytti maanantain ekoina tunteina, mutta ihan hienosti sitä sitte iltaa kohti virkeni, niin kuin aina. Eihä sitä tullu ku 8 jaksoa katottua Housea :)

Kävin illalla tallilla. Mentiin sinne jo kaks tuntii etuajassa, kun tarkotus oli mennä taluttamaan meijän tuntia edeltävälle alkeistunnille. Aika yllätyksenä tuli kuitenki, ettei siellä sitte taluttajia tarvittukkaa... Auteltiin sitte vaan hoitamisessa, vaikka olihan sekin ihan hauskaa, ku tuntu omatki taidot "riittävän" siihen hommaan.

Nyt oon sitte iltasin juonu vaan kiinalaista maitoteetä, joka muuten aivan mielettömän hyvää! (en yleensä teestä niin perusta.) Tänään oli sitte ranskan(pien)koe, yks kappale siis vaan, mutta mitäs siitä lukemisesta tulikaan? Luin alueen kerran läpi ja sillä selvä. Aamulla en ees muistanu koko koetta ja iha kylmiltään sitte sinne hutkimaan kaiken maailman passé composéja... no kai se ihan hyvin meni :)

Toisaalta oon iha fiilareissa, koska pääsen kesällä kolmeks viikoks Englantiin, Hastingsiin, Iidan kanssa kielikurssille! 2 viikkoa kielikurssia ja 1 viikko englantilaista ratsastusleiriä :D Tulee kyllä ihan huippu kesä! Tällä hetkellä oon kai tulossa kipeeks... pitääpä kattoa, jos pystyy huomenna kouluun lähteä.

4 comments:

 1. Mäkin oon niiin innoissani tosta kielimatkasta!

  + ota toi robotti varmennus pois tästä kommentin lähetyksestä :)

  ReplyDelete
 2. jep :) Kesää odotellen :D

  ReplyDelete
 3. Mäki tahtosin Enkkuu!!! Huomen nähää (;;;; Muista ottaa sun kamera !

  ReplyDelete
 4. Muistan :) Bloggaillaan sitte aamuyöllä ;)

  ReplyDelete

blogger template