twitter facebook instagram bloglovin tumblr google plus pinterest youtube

11 January 2013

sushia ja elokuvia Helsingissä

Tänään lähin sitten kattomaan kaverin kanssa Helsinkiin Piin Elämä -elokuvan ja täytyy kyllä sanoo, että paras elokuva tähän asti! Ite oon tykänny hirveesti Avatarista sekä tietenkin Harry Pottereista & Pirates of the Caribbeaneista, mutta tämä Piin Elämä vei meni mun listoilla jonnekki stratosfääreihin asti.

Lähettiin koulusta puol kolmelta ja ehittiin hyvin aikasempaan bussiin. Sillä sitten meille kotiin ja fiksailemaan Iiriksen blogia, jonka kanssa siis olin kaupungilla. Aika meni taas sitä normaalia ylinopeeta vauhtia ja sitte saatiinki jo melkein juosta bussarille, että ehittiin bussilla asemalle. Lopultahan se bussi sitte tulinkin, vaikka pahinta pelättiinki. Asemalta vaa junalla Helsinkiin ja siitä suunnistamaan Finnkinon kinopalatsiin. Ite olin ihan hukassa, mutta onneks Iiris osas reitin.

Sitte seuraava ongelma: liian pitkät lippujonot. Yritettiinhä me automaatistaki saada niitä lippuvarauksia lunastettua, mutta kun ei tilillä riittäny raha, eikä käteisellä voinu masinaan maksaa. Sitte vaa jonottamaan ja toivomaan, että ehittäis 10 minuutissa lunastaa liput, koska sen jälkeen se varaus olis loppunu. Saatiin liput hyvissä ajoin, sillä jono vetikin yllättävän hyvin.

Käveltiin sitten Itamae Sushiin syömään, yllätysyllätys, sushia! Jotenki rupee vaikuttamaan, että tosta tulee mun joka viikon vakioruoka, kun oon sen verran ahkeraan noissa sushiravintoloissa rampannu. No mutta kuitenkin, syötiin sellanen yhdistelmä menu (taas) puoliks. Itelleni varastin tietenki kaikki rapujutut siitä lautaselta :) Hyvää oli, niinku aina.

Sushin jälkeen suunnistettiin City Centeriin Behnford'siin, koska nyt sen piti olla auki. Ostettiin leffaherkut sieltä, eli pari pientä Skittles-pussia ja jotain suklaa palloja (oli tosi hyviä).

Lopulta päästiin leffateatteriin takas ja etittiin kunnioitettava tovi sitä salia, joka sitte lopulta lyty ihan pohjakerroksesta. Elokuva oli kyl oikeesti aivan käsittämättömän hyvä, suosittelen tosiaan kattomaan! Pääseekin se sitten varmaan seuraavaks ostoslistalle, kunha DVD:nä ilmestyy. Tarina oli aika dramaattinen, mutta väliin mahtu aivan mielettömän hauskoja, liikuttavia ja upeita kohtia.

Hyvää viikonloppua!

2 comments:

  1. Hello, päätin alkaa lukee sunkin blogii. Tiedät kyllä kuka... :D

    ReplyDelete

blogger template