twitter facebook instagram bloglovin tumblr google plus pinterest youtube

23 January 2013

pieni suursiivous

Tänään oli taas yhen lukion avoimet ovet, jonne lähin tällä kertaa kaverin kanssa. Jotenki upeesti sattui taas keskiviikolle, joten "harmillisesti" missasin liikkatunnit.

Mentiin siis junalla Korsoon ja siellä sitten seikkailtiin vähän aikaa ennen kuin löydettiin lukiolle. Pistän sen päättömän juoksemisen Google mapsin piikkiin, joka ilmotti mulle, että Lumo on vasemmalla puolella raiteita Helsinkiin päin katsoessa, mutta tietenkin se sitten oli just toisella puolella.

Ehdittiin just sopivasti sellaseen esitykseen sinne Lumolle ja ihan kivaltahan se vaikutti. Pitää nyt tosin vielä harkita - joka tapauksessa Tilu pysyy ykkösenä <3.

Päästiinki sitten jo vartin päästä pois ja ajateltiin ehtivämme just tulevaan junaan, MUTTA osoittautui toiveajatteluksi, koska joku kuorma-auto tuli siihen meijän eteen ja jouduttiin kiertää toista kautta. Pikkusen patitti, koska nyt me jouduttiin odottamaan Keravanki päässä tunnin seuraavaa bussia. Mentiin sitten Heseen siks aikaa syömään.

Kotona rupesin sitten siivoomaan, koska mun huone oli oikeesti pahimmassa sotkussa mitä se on koskaan ollut! Eikun siis vaan musiikkia soimaan ja huone siistiksi, eihän se vienytkään kuin kaks tuntia. Tämän jälkeen ahkerana vielä tiskasin ja lenkitin koiran.

No comments:

Post a Comment

blogger template