twitter facebook instagram bloglovin tumblr google plus pinterest youtube

20 June 2013

Tukholma 2013
2 comments:

 1. Tää sun blogi vaikuttaa oikeasti kivalta! Laitan tän paperille ylös, samaisella lappusella on kokonaista yksi blogi tätä ennen, eli kriteerit ylöskirjattaville blogeille on kovat :D

  En ikävä kyllä voi ihan viralliseksi lukijaksi liittyä, koska oon ihan tavattoman huono muistamaan käyttäjänimet ja salasanat keskenään niin etten viitsi askarrella Google-tunnuksia ainakaan ihan heti D: Anonyyminä kuitenkin lupaan täällä iloisesti lueskella kuulumisiasi, joten sulla on ainakin 16+1 lukijaa tällä hetkellä :)

  Ihan epistä muuten, että pääset Ausseihin (tai Uuteen-Seelantiin) vaihtariksi! Revi sitten kaikki ilo irti siellä ja postaile tännekin ihan kaikki mahdollinen, vaikka onhan tuohon vielä vähäsen aikaa.

  Tästä mun viestistä tuli nyt tällainen kaunis pieni romaani, kaiken lisäksi aivot tahtoo mössööntyä näin juhannuksena, joten pieni epäselkeys sanajärjestyksessä ja -valinnoissa on hyvin todennäköistä, anteeksi D:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooi! Mahtavaa kuulla, että tykkäät! Kiitoksia myös kehuista, kunnia päästä sun paperille :)
   Mä lähen Ausseihin ja Uuteen-Seelantiin vaihtoon, mut vielä on epäselvä, kumpaan mut sijotetaan ekaks. Lupaan postailla sieltä parhaani mukaan ja varmasti otan kaiken ilon irti! :D

   Kiitos ihanasta kommentista ja hyvää Juhannusta!
   ps. hyvin sai selvää tekstistä ;)

   Delete

blogger template